Prima Pagina / Banat / Învățăm cu poliția…

Învățăm cu poliția…

politie-eleviAcțiuni dedicate Școlii altfel, vor fi organizate și de  Inspectoratul Județean de Poliţie Caraş-Severin, în această săptămână. Lucrătorii Inspectoratului de Poliţie, în special cei de la structurile de ordine publică şi poliţie rutieră, dar şi cei de la Serviciul Criminalistic, Serviciul de Acţiuni Speciale, Serviciul de Resurse Umane şi Compartimentul Analiza şi Prevenirea Criminalităţii, vor ,,antrena,, elevii în activităţi cu caracter informativ, dar şi de prevenire a criminalităţii

Poliţiştii vor fi prezenți în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ, vor participa la sesiuni de informare în special în ceea ce priveşte prevenirea violenţei în mediul şcolar, prevenirea delincvenţei juvenile, prevenirea victimizării minorilor, inclusiv prevenirea victimizării minorilor prin intermediul internetului. Specialiştii în resurse umane vor populariza în rândul tinerilor meseria de poliţist, riscurile, sacrificiile dar şi satisfacţiile pe care le presupune această grea, dar frumoasă meserie, iar poliţiştii rutieri vor organiza şi desfăşura concursuri cu tematică rutieră.

Un eveniment deosebit va avea loc marţi, 8 aprilie, între orele 11 şi 13, în Reşiţa, pe strada Progresului, unde poliţiştii vor organiza prezentări ale autospecialelor, dotărilor, dar şi demonstrații practice de autoapărare sau dresaj al câinilor poliţişti. La activităţi sunt invitați să participe elevi de la toate unitățile şcolare din municipiu.

About editor editor

Lasă un răspuns