Home / Banat / Și iarba tot crește în cartierul Muncitoresc din Reșița

Și iarba tot crește în cartierul Muncitoresc din Reșița

IMG03273-20140405-1924Lucrările din cadrul campaniei „Curăţenia de primăvară” sunt derulate în această perioadă de angajații Serviciul Public „Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Loca Reșițal”. După cum au anunțat reprezentanții Primăriei, campania se va încheia în data de 15 aprilie.

Mai multi cetățeni din Muncitoresc, au sesizat faptul că și de acestă dată cartierul a fost uitat uitării de autorități. Dacă pe Bulevardul Republicii și în zona centrală a orașului se cosește iarba, gazonul de pe strada Castanilor nu a fost tăiat niciodată, de când a fost plantat. Cetățenilor nu le rămâne decât să iasă la seceriș, dat fiind faptul că cei mai mulți dintre ei nu au mașini pentru tuns iarba și nici măcar tradiționalele coase.

About editor editor

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

One comment

Lasă un răspuns