Home / Banat / Seminar Didactica International pe teme religioase

Seminar Didactica International pe teme religioase

Bianca Sasu in prima si ultima zi de scoalaSeminarul cu tema „Educaţia Creştină şi reconcilierea vieţii profesionale cu viaţa de familie”, din cadrul Didactica International, ediţia a 23 – a  a avut loc cu putin timp in urma, la Centrul Precept Ministries Surduc, din judetul Caras Severin. Au participat la intalnire 40 de manageri şcolari din ţară, iar ca invitati au fost Albert Boerema şi Anamaria Balla din Statele Unite ale Americii în calitate de formatori pentru directori. Evenimentul a fost organizat de catre Inspectoratul Şcolar Judeţean Caraş-Severin, Casa Corpului Didactic Caraş-Severin, Asociaţia Internaţională a Şcolilor Creştine,  Şcoala Primară „Harul” Lugoj si Liceul Teologic Baptist Reşiţa.

Concomitent cu secţiunea de formare s-a desfăsurat şi întâlnirea anuală a directorilor ACSI (Asociaţia Internaţională a Şcolilor Creştine) la care a mai participat si Directorul Asociaţiei pentru Europa se EST, Demeter Laslo din Ungaria.

 

                      

 

                      

 

                      

 

 

 

 

 

About cristian.frant

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns