stiridinbanatlogo yb28 martie, 2014, este ultima data la care mai pot fi depuse dosarele de inscriere pentru Conferinta Internationala ”Tineri Cercetatori in Stiintele Sociale”, a Scolii Doctorale in domeniile Sociologie si Filosofie si a Departamentului de Sociologie, din cadrul Universitatii de Vest Timisoara.

Manifestarea, ce va avea loc in perioada 8-9 mai,  la Timisoara va intruni teme legate de: metodologie si cercetare fundamentala in stiintele sociale, educatie, familie si inegalitati sociale, migratie, mobilitate si identitate culturala, perspective legislative si oportunitati de finantare in economia sociala, precum si organizatii, institutii si integrare europeana. Partenerii evenimentului sunt: Academia Romana – Filiala Timisoara, Comisia de Sociologie, Centrul de Resurse pentru Initiative Etice si Solidare si Grupul de lucru pentru organizatiile economiei sociale Timisoara.

Pentru trimiterea lucrarilor si informatii suplimentare se pot contacta adresele de email conferintaecosoc@gmail.com sau mvasiluta@gmail.com.

Leave a reply