Prima Pagina / Arad / Arad: Echipa de europarlamentari PSD a fost cea mai activă din PE, spune Daciana Sârbu

Arad: Echipa de europarlamentari PSD a fost cea mai activă din PE, spune Daciana Sârbu

depunere candidaturi USL parlamentare 2012Europarlamentarul PSD Daciana Sârbu a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Arad împreună cu colega sa Corina Creţu, că datele statistice arată că actuala echipă de eurodeputaţi social-democraţi români a fost cea mai activă din Parlamentul European, însă proiectele acesteia trebuie continuate şi în următoarea legislatură a PE.

‘Actuala echipă de europarlamentari PSD a fost cea mai activă din Parlamentul European, lucru atestat de altfel de statistici, dar şi de presa străină. Nu pot spune că am realizat tot ce ne-am propus, motiv pentru care am decis să candidăm din nou, împreună cu colega mea, pentru a ne continua aceste proiecte’, a spus Daciana Sârbu.

Ele au arătat că PSD îşi doreşte să obţină cât mai multe mandate de europarlamentar pentru a întări Grupul socialiştilor europeni şi a-i putea contracara pe cei din PPE. Cele două europarlamentare s-au arătat nemulţumite de faptul că, în PE, colegii lor de la PDL au avut multe intervenţii împotriva intereselor naţionale ale României.

‘Activitatea pe care am desfăşurat-o până acum la Bruxelles, în Parlamentul European, este destul de puţin cunoscută cetăţenilor României, poate şi datorită faptului că, din lipsa resurselor financiare, puţine mijloace media îşi permit să aibă trimişi în capitala Belgiei’, a spus Corina Creţu.

În încheierea vizitei la Arad, Corina Creţu şi Daciana Sârbu s-au întâlnit cu reprezentanţii PSD Arad.

Corina Creţu, vicepreşedinte al PSD şi al Grupului Socialist din PE, va ocupa prima poziţie pe lista PSD la alegerile europarlamentare din 25 mai, iar Daciana Sârbu, susţinută de PSD Arad şi de celelalte organizaţii social-democrate din vestul ţării, este pe poziţia a şasea. AGERPRES

About admin

Lasă un răspuns