Arhivă

Continuă căutările copilului de doi ani, dispărut fără urmă, la Ocna de Fier

cautare copil disparut cautari ocna de fierPeste 250 de persoane poliţişti, poliţişti de frontieră, vânători, pădurari, localnici şi pompieri îl caută pe copilul de doi ani, din comuna Ocna de Fier, dispărut încă de sâmbătă după-amiaza din faţa casei. Până la această oră, însă, nu a fost găsită nicio urmă că micuţul ar fi fost în zonă.

La căutări sunt folosiţi şi doi câini de urmă, aduşi de la Timişoara, deoarece, din indiciile pe care le au anchetatorii, este posibil ca micuţul să fi fost prins de lupi. De altfel, chiar în timpul căutărilor de sâmbătă noaptea spre duminică, din jurul casei, poliţiştii au văzut un lup. Anchetatorii nu exclud în totalitate nici varianta răpirii sau posibilitatea ca micuţul să fi căzut într-un lac aflat la circa 700 de metri de casă.

‘Cred că apelul din partea părinţilor a venit destul de târziu şi s-a pierdut multă vreme, pe lumină. De la ora 15,00, când mama a sesizat dispariţia, până pe la ora 18,00, s-a pierdut timpul. Cazuri de răpire nu am mai avut niciodată şi cred că nici acum nu e cazul. În schimb, celelalte variante sunt posibile, din păcate. Familia nu este una înstărită, dar copiii sunt îngrijiţi, nu am avut niciodată probleme cu ei’, a declarat Mircea Ciobîcă, primarul comunei Ocna de Fier.

Iniţial au fost instituite echipe de căutare şi a fost constituit şi un centrul de comandă, la Poliţia oraşului Bocşa.

Tatăl micuţului a fost supus, duminică, testului cu detectorul de minciuni şi a fost audiat ore în şir, la sediul poliţiei. Audiată a fost şi mama copilului, care nu-şi explică ce anume s-a putut întâmpla.

Poliţia Caraş-Severin a înştiinţat Parchetul şi Protecţia Copilului, care urmează să facă anchete în acest caz.

Copilul dispărut are părul blond şi este tuns scurt, are ochi albaştri, aproximativ un metru înălţime şi circa 15 kilograme. Când a dispărut, băieţelul era îmbrăcat cu o bluză albă, căciulă albă cu şnur, pantaloni negri simpli şi ghete portocalii. AGERPRES

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts