Home / Banat / Ionesie Ghiorghioni l-a uitat pe Frunzăverde?!?!

Ionesie Ghiorghioni l-a uitat pe Frunzăverde?!?!

ionesie ghiorghioni apia otelu rosu mocioalca luca malaiescuPrezent sâmbătă dimineață la inaugurarea centrului APIA din Oțelu Roșu, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin a șocat prin atitudine dar și prin cuvântarea ținută. Pentru Ionesie Ghiorghioni era un leit motiv ca, în discursurile sale, să transmită și „căldurosul salut al domnului Sorin Frunzăverde, președintele nostru“, gest și salut care a lipsit din cuvântarea de la Oțelu Roșu, unde Ghiorghioni nici nu a pomenit numele lui Frunzăverde. Dar n-a uitat să-l laude tare mult și frumos pe deputatul Ion Mocioalcă, președintele PSD Caraș-Severin, primarii din zonă – în frunte cu Luca Mălăiescu – conducerea APIA dar, deși a avut cel mai lung discurs dintre toți vorbitorii, nu a pomenit defel nici de PNL nici de Sorin Frunzăverde.

Cum PSD s-a despărțit de PNL și cum laudele la adresa lui Ion Mocioalcă au fost intense, nu putem să nu ne întrebăm dacă Ionesie Ghiorghioni a uitat sau a omis să-l pomenească și pe Sorin Frunzăverde la eveniment. Și dacă a omis, oare de ce?…

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

One comment

Lasă un răspuns