Picture 174

 

Un program infernal la sfârşit de 2013, îi prinde pe drumuri pe cei de la Phaser. Un decembrie infernal, cu spectacole în multe oraşe din ţara, nu-i împiedică pe inimoşii Phaseri sa fie la sfârsitul anului 2013 în ambele capitale ale Banatului. 31 Decembrie 2013 îi prinde pe Phaseri în Timişoara, capitala Banatului de câmpie, unde cânta şi încânta asistenţa începand cu orele 21:00 , iar începutul lui 2014 îi surprinde acasă la Reşiţa, capitala Banatului Montan, pe scenă la Bomboo, unde îi delectează pe cei aproximativ 250 de invitaţi.
,,Ca acasă nu-i niciunde, şi cantăm aici pentru ca aici sunt cei care ne-au aplaudat din 2007 încoace. Suntem la muncă pentru că aşa stă bine oricărui artist, şi cantăm acasă la Reşiţa pentru că ne respectăm fanii, cum şi ei ne respectă şi ne-o arată” marturiseşte plină de emoţie şi entuziasm Carina Dumitru, solista formaţiei. Roşind, completează: ,, Cânt din respect pentru bănăţenii mei”.
Între cele două programe stabilite pentru spectacol, Phaserii nu spun nu acelora care-i solicită pentru fotografii, şi nu-s deloc puţini doritorii. Abia dacă pot să-şi umezească buzele cu puţină apă şi-s înapoi pe scenă. E evident faptul că cei de la Phaser sunt responsabili cu voia bună. Muzica de calitate cu care ne-au obişnuit, face ca nici una dintre persoanele prezente in Bamboo să nu stea pe scaune sau fotolii. Carina şi colegii ei sunt iar la înalţimea evenimentului, ca de fiecare dată.
,,Pe langă faptul ca-i o fată foarte frumoasă, în noaptea asta primă din 2014, Carina în roşu e sarea şi piperul. Ceilalţi colegi ai ei din Phaser sunt alte condimente” ne mărturiseşte Mihai, unul dintre invitaţi.
,,Sunt sublimi, iar vocea Carinei face ca 2014 să înceapă cum nu ne aşteptam” spune Alexandra,altă invitată la Revelionul Bamboo 2014.
Meniu recomandat de RESTAURANT ARISTOCRAT:

Bufet suedez, MANÂNCI CÂT POŢI !!!

MUŞCHIULEŢ AFUMAT PRESIDENT, SALAM MAESTRO, PROSCIUTTO CRUDO, GOUJON PORC(şnitel porc), GOUJON PUI(şnitel pui),
CHIFTELUŢE ARISTOCRAT, RULOU CURCUBEU (prosciutto cotto), DOBOS-ŞUNCA PRAGA+MOZZARELLA,
BĂRCUŢE CU CREMA DE BRÂNZĂ, TARTINE ICRE SOMON, PATATE AL FORNO, RISOTTO con VERDURE, INSALATA MILANESE,
SALATA BEOUF, MOZZARELA, CAŞ PROASPĂT, CAŞCAVAL, ROSII, MĂSLINE.

OFERTĂ PENTRU 3 PERSOANE

1 STICLĂ (ABSOLUT sau BALLENTINES) ŞI 1 STICLĂ 1L SUC (MERE, PORTOCALE, COLA)

SAU

BON VALORIC LA BAR 60 RON/PERSOANĂ

Biletul de intrare : 130 lei de persoană.

Acelaşi meniu îl intălnim la Million Dollars, recomandat de RESTAURANT ARISTOCRAT !!!
Muzică populară de bună calitate, atfmosferă electrizantă cu hore, sârbe, brâuri ca-n Banat la noi şi nu numai, cu asta au fost delectaţi cei aproximativ 180 invitaţi.
,,Jucăm de ne sar păpucii din picioare” ne spune unul dintre invitaţi, falos cum îs bănăţănii.
,,Dacă cineva mi-ar fi spus că o să am parte de-un aşa revelion, cu siguranţa că aş fi mobilizat mulţi mai mulţi amici de-ai mei. Dar şi aşa, uitaţi şi dumneavoastră ce distracţie e” ne spune Andreea.
I-am lăsat pe tineri distrându-se urându-le un 2014 mai bun decât 2013-le abia încheiat. Mi-au strigat un LA MULTI ANI în cor ca pe stadion.
Deci, se poate…

Dan-Alioşa Ulici

Leave a reply