Picture 057Moş Crăciun nu ocoleşte nici în 2013 copiii de la Gloria Reşiţa !

Pavel Aghescu, preşedinte CS Gloria Reşiţa si Gabriel Stănucă, ,,sufletul” cum i se spune de ceva vreme, au făcut posibil şi în acest sfârşit de 2013 ca toţi copiii de la toate categoriile de vârstă care activează în cadrul clubului alb-albastru, să simtă izul sărbătorilor de iarnă.
Părinţi, bunici şi mulţi copii adunaţi în curtea stadionului Gloria, într-un glas l-au stigat pe Moş,iar acesta n-a ezitat să intre triumfal, ca de fiecare dată. ,,Ho-ho-ho”-ul Moşului Craciun, a fost acompaniat de această dată de glasurile a patru ajutoare. E clar că Moşul e foarte bătrân şi are nevoie de ajutoare. În aplauzele şi uralele copiilor Moşul a luat loc pe una dintre băncile din curte şi-a aşteptat cuminte ca cele patru ajutoare să pună sacii cu cadouri lânga el.
,,Şi anul acesta, prin performanţele voastre, am putut să-l rog pe Moş Crăciun să poposească şi-n curte la noi.”, spune cu emoţie şi mândrie în glas Gabriel Stănucă. ,,Copii, vreau să mulţumesc părinţilor şi bunicilor voştri,dar şi vouă vă multumesc.”, se opreşte şi se vede acea lacrimă de bucurie în colţul unui ochi. Cu greu poate să-şi stăpânească emoţiile unui 2013 plin de reuşite sau mai puţin reuşite, împliniri din unele puncte de vedere, satisfacţii că s-a putut cât s-a putut, dar plin de optimism, acompaniat şi de data asta de acelasi Pavel Aghescu.
Copiii s-au pregatit şi l-au colindat pe Moş, impresionându-l cu cântece specifice. Ca să răplatească eforturile copiilor de peste an calendaristic şi să nu-i mai ţină in frig, a trecut la treabă, spre bucuria deplină a puştilor. Atmosfera a fost mult mai plăcută pentru că Moşul e clar suporter al fenomenului fotbal. N-a rămas copil fără cadou de la Moş Craciun. Moşul, Stănucă, a mers şi-n vestiarul seniorilor… De ce oare? …
La festivitate i-am văzut pe antrenorii: Alin Savu, Marius Totos, Radoiţă Iovanovic, Sorin Suciu, Robert Nosal şi Dan Blotaşiu.
,,Conform datinilor şi obiceiurilor, am încercat să ne onorăm copiii măcar cu o pungă de dulciuri. Copiii, sunt de fapt ai Govândariului, ai Reşiţei, ai noştrii, care cresc în curtea Gloriei. Sper să crească frumos, alături de antrenorii pe care-i au si-i educă. Să dea Dumnezeu să fim sănătoşi, iar după sărbători, v-om avea o discuţie cu cei din Primăria Reşiţa, pentru reorganizarea acestui club. Sperăm că din vară să revenim la denumirea iniţială, Gloria. Mergând pe acea axă pe care am propus-o iniţial, în oraş să fie o axă D,C,B, cu o coordonare unitară, pentru a vedea dacă avem perspective pentru eşalonul prim.” a declarat Pavel Aghescu, Preşedinte CS Gloria Reşiţa.

Leave a reply