fotbal liga III gloria resitaDaca in tur,in ,,Balta sarata”, gugulanii lui Artimon au inscris in minul 96 (!) si-au intrat in posesia celor 3 puncte,se astepta mai toata lumea ca, pustii din Govandari sa se ridice la nivelul mult mai titratilor jucatori ai liderului.

Lucrurile n-au stat deloc asa.Un teren destul de bun in comparatie cu alte arene din tara,presarat pe alocuri cu mici balti,dar si cu bune alte portiuni cu iarba.

Nici n-a inceput bine meciul ca centralul partidei a si asezat mingea la punctul cu var in careul gazdelor.Negoescu a fost faultat clar de catre Cheda si Suru,rateaza cu nonsalanta,trimitand mingea pe laga poarta lui Haidau.

Daca din penalty Suru a ratat,n-a mai facut-o Negoescu in minutul 14,cand a primit o minge pe culoar de la Steop si l-a exacutat pe Haidau.

Picture 043Tinerii de la Gloria,struniti de pe o margine de Gabi Stanuca si Dan Boltasiu de pe cealalta,au si ei doua bune ocazii de-a marca dar,raman doar ocaziile pentru caseta tehnica a meciului si cei care inscriu sunt tot oaspetii in minutul 35 prin Constantinescu.

Scorul putea fi majorat dar n-a fost de acord portarul gazdelor,Haidau,care s-a remarcat intai la sutul periculos a lui Constantinescu si apoi la capul lui Steop,Haidau care s-a vazut nevoit sa scoata mingea din propria plasa in minutul 42 la golul lui Steop,Steop care dupa alte doua minute stabileste scorul primei reprize. Un 0-4 sec, negustat deloc de cei aproximativ 40 de spectatori aflati in tribune la cele doua grade Celsius la ora inceperii meciului.

Repriza secunda incepe cu aceeasi dominare categorica a oaspetilor care-l fac remarcat doar pe portarul gazdelor Haidau.

Terenul devine destul de greu sub crampoanele celor 22 de jucatori si-al centralului partidei.

Se mai remarca doar Negoescu cu cele doua reusite,una mai frumoasa decat alta si cu un sut in bara din dreapta a portii lui Haidau.

Suparat,pe buna dreptate,Gabi Stanuca ,,…acum in iarna,inainte de sarbatori,ne gandim sa facem un plan serios cu jucatori seriosi,ne despartim de multi dintre jucatorii actuali,care se pare n-au chef de fotbal si-o sa incercam sa ne intarim”.

Suparat si Dan Boltasiu dupa meci:,,Este o lectie dura pentru noi si un rezultat dezamagitor”.

De pe banca cealalta,Alin Artimon:,,Avem deja perfectate cinci transferuri si ne gandim serios la promovare”.

Un 0-6 care nu mai are nevoie de alte comentarii.

,,6-0 acasa,…nici nu-mi mai amintesc de cand nu am mai fost batuti acasa cu un asa scor de tenis de camp, si la zero” ne spune suparat unul dintre spectatorii prezenti in tribune…

Rusinea resitenilor e spalata de baietii lui Viorel Lolea,de la Muncitorul Resita care au reusit sa ia toate cele trei puncte in partida de la Avrig cu cei de la FC.

Costachi,Saulescu si Timbota au marcat pentru resiteni.

Meritele victoriei sunt aruncate catre unii sau altii.Viorel Lolea un antrenor exagerat de modest, ,,arunca vina” in spatele baietilor din teren,iar baietii o arunca,catre banca tehnica.

Frumos ,poate prea frumos pentru ,,familia muncitorilor” de la Muncitorul Resita !!!

Felicitari Viorel Lolea,felicitari baietilor ! Dan Ulici Alioșa

 

 

Leave a reply