iluminat sarbatori centrul civic resitaPrimăria Reşiţa a alocat anul acesta 60 de mii de lei, aceeaşi ca şi anul trecut, pentru iluminatul festiv de sărbători.

‘Din lipsă de fonduri, Primăria municipiului Reşiţa a alocat în acest an aceeaşi sumă, 60 mii lei, la fel ca anul trecut, pentru iluminatul festiv de sărbători. În această sumă este cuprinsă şi achiziţia de elemente decorative noi (ţurţuri luminoşi, furtun luminos, şir luminos, steluţe 3D, capiteluri stâlpi, figurine pentru stâlpi şi globuri pentru pomul de Crăciun), care le vor înlocui pe cele deteriorate din anii anteriori’, a declarat Cornelia Burileanu, şeful Serviciului Gospodărie Urbană şi Mediu din Primăria Reşiţa.

Angajaţii Serviciului Public Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reşiţa efectuează, în aceste zile, lucrări de instalare a decoraţiunilor pentru iluminatul festiv al municipiului Reşiţa, într-o primă etapă fiind amenajată zona veche a oraşului.

De asemenea, în perioada următoare, vor fi achiziţionaţi tradiţionalii pomi de Crăciun care vor fi amplasaţi în cele trei zone ale oraşului: în centrul civic, la Muzeul de Locomotive şi în Parcul Tricolorului. AGERPRES/

Leave a reply