DE MARTI… a început turneul…

DE MARTI… a început turneul…

ONSȘ fotbalSub directa indrumare a Inspectoratului Scolar Caras-Severin,Comisia Organizare Fotbal,pe parcurul a trei zile,Marti 26,Miercuri 27 si Joi 28 Noiembrie,in sala de sport a Liceului de Arte ,,Sabin Pauta” din Resita,are loc Olimpiada Nationala a Sportului Scolar (urban + rural) la fotbal intre licee.

S-au inscris la competitie 9 licee plus Carasova care au fost impartite in trei grupe, dupa cum urmeaza:

Grupa A: 1/Liceu Baptist
2/Colegiul Tehnic
3/Liceul Arte
4/Liceul Traian Lalescu

Grupa B: 1/Liceul Mircea Eliade
2/Liceul Diaconovici Tietz
3/Liceul Banatului Montan -economic

Grupa C: 1/Liceul Traian Vuia
2/Colegiul Tehnic Carasan
3/Carasova

Din grupa A,se califica pentru semifinale doua echipe iar din grupele B si C prima clasata.

In primul meci al zilei,Liceul Baptist a intalnit Liceul Arte.
Un meci destul de echilibrat,cu multe suturi la ambele porti,cu trei cartonase galbene, Hartie si Codreanu de la Liceul Baptist,Marcea de la Liceul Arte ,,Sabin Pauta” si doar un singur gol Hartie.

Iata loturile celor doua combatante:

Liceul Baptist:
Prof Daniel Dinculeasa

Ichim Deian,Codreanu Daniel,Cirpean Samuel,Caliceanu David,Ianosic Daniel,Hartie Bogdan,Moise Samuel,Brindea David,Dercean Laurentiu,Badea Timotei,Negoiu David,Elias Emil.

Liceul Arte ,,Sabin Pauta”
Prof.Nosal Robert

Hategan Miroslav-Marian,Meda Razvan,Cornea Florin,Marcea Andrei,Radu Ionut, Marcu Mihai,Bistreanu Fabian,Cretu Silvano,Delean Cristian,Mihai Marian.

Arbitrii partidei:Bitea Flavius si Lungocea Ionut

Al doilea meci al zilei a fost si-al doilea meci al Grupei A,unde Colegiul Tehnic au dat piept cu cei de la Traian Lalescu.
Un meci destul de frumos,foarte multe ocazii la ambele porti,un meci curat cu 5 goluri,unul mai frumos decat celalalt.
A deschis scorul Mircioane Milan de la Liceul Tehnic,a facut 2-0 Iancu Benianin si apoi 3-0 Bordan Andrei.
La 3-0, cei de la Traian Lalescu au calcat acceleratia si-au redus mai intai din handicap prin Furdui Alexandru, ca mai apoi sa inscrie si Dinca Daniel care a stabilit scorul final al acestui meci.

Arbitrii acestei partide au fost Cureteu Vlad si Lungocea Ionut.

Loturile celor doua echipe:

Colegiul tehnic:
Prof. Busuioc Cristian

Iancu Benianin,Mircioane Milan,Linca Marius,Damsescu Vlad,Marin Darius,Cimpeanu Cristian,Iancu Claudiu,Cirpaci Benianin,Banac Mihai,Bordan Andrei.

Liceul Traian Lalescu:
Prof. Bercsenyi Cristian

Ciule Bogdan,Dinca Daniel,Furdui Alexandru,Patesan Deyan,Sandu Bogdan, Predescu Catalin,Chincea Andrei,Vida Octavian,Biro Adrian,Hozoc Iosif, Wettori Sebastian.

Al treilea meci al zilei a fost debutul a doua echipe din grupa B,Liceul Mircea Eliade si Liceul Banatului Montan.

Un meci atractiv cu multe goluri si faze frumoase la ambele porti,meci care i-a scos in evidenta pe cei doi portari ai echipelor.
Contrar cursului jocului,cei care au deschis scorul au fost cei de la Mircea Eliade care-au punctat pentru 1-0 prin Grumajel Alexandru.
La acest scor,struniti energic de pe margine de profesorul Gheorghe Dudu, fotbalistii Banatului Montan au egalat intai prin Stefan Petrisor si-au preluat repede conducerea pe tabela de scor prin Ariton Silviu.Scorul a devenit 1-3 prin Stanciu Marko,acelasi Stanciu Marko ridicand scorul la 1-4 printr-o frumoasa actiune personala.A fost momentul in care baietii de la Banatul Montan s-au relaxat si in 4 minute,cei de la Mircea Eliade au punctat prin Balauroiu Radu pentru 2-4.In urma deselor comentarii la deciziile arbitrilor,Grumajel Alexandru a vazut cartonsul galben ca mai apoi, Porojniuc Antonio sa inscrie pentru 3-4,acesta fiind si scorul final.
Iata si loturile celor doua licee:

Mircea Eliade:
Prof. Iovanovici Radoita

Marcu Razvan,Popescu Ovidiu,Stoica Miodrag,Beloescu Mario, Lazar Bogdan, Porosniuc Antonio,Babaioana Catalin,Balauroiu Radu,Grumajel Alexandru.

Liceul Banatului Montan:
Prof.Dudu Gheorghe

Toma Bogdan,Jemanariu Mihai,Fidler Iulian,Orcescu Flavius,Stefan Petrisor, Alexandru Sebastian,Ariton Silviu,Gusca Silviu,Stanciu Marko,Cornea Adrian.

Au arbitrat acest meci,Cureteu Vlad si Lungocea Ionut.

Primul meci al grupei C,a adus fata in fata formatiile Liceului Traian Vuia din Resita si echipa din Carasova.

Un meci la discretia celor de la Traian Vuia,sustinuti frenetic de-o galerie numeroasa,printre care am remarcat si-o parte a lotului de fete,campioane cu numai cateva zile in urma in competitia similara destinata fetelor,care-au punctat pentru 1-0 prin Nicola Alexandru,Voin Denis pentru 2-0,Vlaicu Cristian 3-0,o dubla pentru Moti Calin, Nicola Alex a marcat din nou ducand scorul la 6-0,Filimon Alexandru marcand pentru un sec 7-0…
Echipa din Carasova a marcat golul de onoare prin Rat Mihai stabilind si scorul final, Liceul Traian Vuia – Liceul Carasova 7-1.

Loturile celor doua echipe:

Liceul Traian Vuia:
prof Silviu Izvernaru

Nicola Alexandru,Voin Denis,Moti Calin,Chiratc Cristian,Ciucur Alexandru, Dogaru Rares,Toader Flavius,Bloju Cristian,Chitoiu Lucian,Bogorodita Danut,Filimon Alexandru,Vlaicu Cristian.

Liceul Carasova:
Prof.Calota Cosmin

Beul Ivica,Bunea Gheorghe,Curiac Petru,Domaneant Marian, Domaneant Petar, Giurchita Petar,Moldovan Zdravko,Rat Mihai.

Au arbitrat,Bitea Flavius si Ciocoi Ilie.

Meciul al cincilea al zilei intai a pus fata in fata Liceul Tehnic si Liceul Arte ,,Sabin Pauta”.

Arbitrii Bitea Flavius si Ciocoi ilie,au condus un meci destul de echilibrat ,scorul deschizandu-l cei de la Liceul Tehnic aproape de finalul primei reprize prin Bordean Andrei,2-0 imediat marcator Mircioane Milan.
In repriza secunda cei de la ARTE au punctat prin Marcea Andrei.
Meciul a avut multe ocazii la ambele porti,dar s-a evidentiat Mihai Marian luand un cartonas galben si-n faza urmatoare Acelasi Mircioane Milan sa stabileasca scorul partidei 3-1 pentru Liceul Tehnic.

Meciul zilei,a fost si ultimul,unde s-au intalnit fotbalistii liceelor Baptist si Traian Lalescu.
Un meci surprinzator de frumos cu foarte multe goluri,multe ocazii la ambele porti.
Au avut mult de lucru si cei doi arbitrii ai partidei,Bitea Flavius si Ciocoi Ilie.
0-1,Furdui Alexandru,care-a marcat si pentru 0-2,in acelasi minut pentru comentarii,Cirpean Samuel de la Liceul Baptist a vazut galben,1-2 Hartie Bogdan,Wettori Sebastian a punctat pentru 1-3,reduce la 2-3 Caileanu David, apoi Dinca Daniel face 2-4 si stabileste scorul primei reprize.
Mitanul secund incepe cu un hent in careu a lui Dinca Daniel,dandu-i ocazia lui Moise Samuel sa transforme sigur si precis penaltyul si sa duca scorul la 3-4.
3-5 si 3-6 prin doua goluri ale lui Furdui Alexandru care astfel ajungea la cota 5 goluri marcate in doua meciuri.3-7 face Chincea Andrei,3-8 si 3-9…alte doua goluri in contul lui Furdui Alexandru care ajunge la cota 6 in acest meci si 7 in clasamentul golgeterilor.
Acesta a fost si scorul final, al meciului dintre Liceul Baptist si Liceul Traian Lalescu.

Rezultate ziua I:
Liceul Baptist – Liceul Arte ,,Sabin Pauta” 1-0
Colegiul Tehnic – Liceul Traian Lalescu 3-2
Liceul Mircea Eliade – Colegiul Banatului Montan 3-4
Liceul Traian Vuia – Liceul Carasova 7-1
Colegiul Tehnic – Liceul Arte ,,Sabin Pauta” 3-1
Liceul Baptist – Liceul Traian Lalescu 3-9

 

Multumiri pentru colaborare domnului inspector sport Bot Adrian si prof.Nosal Robert ,presedinte comisie fotbal de la Liceul Arte ,,Sabin Pauta”- Resita

Dan-Aliosa Ulici

 

 

 

 

 

 

 

CATEGORIES
Share This

COMMENTS

Wordpress (0)
Disqus ( )