Home / Arad / Vânt puternic în Vestul țării UPDATE

Vânt puternic în Vestul țării UPDATE

inainte-de-furtuna-2_7e41dbbe1791f4UPDATE

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri seară, o atenţionare nowcasting Cod galben de vânt valabilă până la ora 23,15 în judeţele Timiş şi Caraş – Severin.

Potrivit meteorologilor, în sudul şi centrul judeţului Caraş-Severin, inclusiv zona de munte aferentă şi sudul şi vestul judeţului Timiş se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor depăşi 55-65 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

 

INIȚIAL

Administraţia Naţională de Meteorologie /ANM/ a emis, miercuri, o atenţionare Cod Galben de vijelii, valabilă până la orele 20,15 pe raza a trei judeţe din zona Transilvaniei.

Conform meteorologilor, între orele 14,15-20,15, în sudul şi vestul judeţului Timiş, în sudul şi centrul judeţului Caraş-Severin, inclusiv în zona de munte aferentă, precum şi în vestul judeţului Arad (inclusiv în zona deluroasă aferentă), se vor semnala intensificări ale vântului, care la rafală vor depăşi 55-65 km/h.

Avertizările de fenomene periculoase imediate /nowcasting/ se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.AGERPRES

About admin

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021– str. Poștei, Oltului, Uzinei (parțial)   În vederea eliminării …

Lasă un răspuns