Home / Banat / Educatoare trimisă în juecată pentru neglijență în serviciu

Educatoare trimisă în juecată pentru neglijență în serviciu

curtea apel tmProcurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatei SIMONESCU VIOLETA CATIŢA pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă din culpă.

Probatoriul administrat în cauză pe parcursul urmăririi penale a relevat faptul că, în data de 20.01.2012, inculpata, în calitate de educatoare la o grădiniţă cu program normal dintr-o localitate din judeţul Timiş, nu şi-a îndeplinit obligaţia de supraveghere a părţii vătămate D.B.G., ceea ce a determinat părăsirea grădiniţei de către aceasta şi pătrunderea, fără drept, pe o proprietate privată protejată de câini, unde a fost atacat de aceştia. În urma atacului canin, partea vătămată a suferit multiple leziuni traumatice ce i-au pus în pericol viaţa.

Dosarul a fost trimis, spre competentă soluţionare, Judecătoriei  Timişoara.

 

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea urmăririi penale şi trimiterea rechizitoriului instanţei de judecată, situaţie care nu poate înfrânge în nici un fel principiul prezumţiei de nevinovăţie.

About admin

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns