Home / Banat / Român depistat că a furat componente din calea ferată

Român depistat că a furat componente din calea ferată

migranti frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Oraviţa au depistat un cetăţean român care a furat diferite componente de material rulant pentru calea ferată, fără să se gândească la consecinţe.

Ieri, la S.P.F. Oraviţa (I.T.P.F. Timişoara) în jurul orelor 13:30, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul sectorului a observat o persoană de sex masculin, care se deplasa pe tronsonul de cale ferată pe ruta Comorâşte-Grădinari, având asupra sa un sac.

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control asupra bagajului acestuia şi au descoperit diferite componente de material rulant pentru calea ferată. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că persoana respectivă se numeşte Marian B.P., în vârstă de 21 ani, cu domiciliul în Sibiu.

Cetăţeanul român a recunoscut că a furat materialele respective pentru a le vinde la centre de colectare a fierului vechi, fără a se gândi la consecinţe.

Numitului Marian B.P. i s-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi furt calificat.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns