Home / Banat / Elevii Colegiului Economic al Banatului Montan din Reşiţa utilizează, din acest an, table digitale

Elevii Colegiului Economic al Banatului Montan din Reşiţa utilizează, din acest an, table digitale

col ecoElevii Colegiului Economic al Banatului Montan din Reşiţa utilizează, din acest an, table digitale, achiziţionate printr-un proiect european.

‘Liceu nostru este prima unitate de învăţământ din ţara dotată, integral, cu asemenea table. Tablele inteligente sunt conectate la internet, cu date şi informaţii obţinute printr-o simplă atingere, pe care vor învăţa peste 600 de elevi ai Colegiul Economic din Reşiţa. În total, sunt 32 de table digitale, câte una pentru fiecare clasă şi laborator din această unitate de învăţământ’, a afirmat, joi, prof . Marina Spătaru, directorul colegiului.

Noile table electronice sunt o provocare atât pentru elevii Colegiului Economic al Banatului Montan din Reşiţa, cât şi pentru profesori.

‘Nu m-am gândit niciodată că voi ajunge să folosesc o asemenea tehnică modernă şi nu mi-e ruşine să recunosc faptul că, probabil, elevii mei sunt cei care mă vor ajuta să mă experimentez în folosirea acestei tehnici moderne’, preciza Rada Mihuţ, profesor-economist la Colegiul Banatului Montan.

Lucrările de modernizare a Colegiului Economic din Reşiţa, în valoare de două milioane euro, au durat trei ani şi au fost realizate prin Programul Operaţional Regional. Dotările care au fost achiziţionate în cadrul proiectului şi care au fost considerate cheltuieli eligibile se ridică la aproximativ 150.000 euro.

About admin

Check Also

Prime Web Sites That Write Essays For You

Follow the steps we recommended above, and one of the best essay writing service evaluation …

Lasă un răspuns