Home / Banat / Primăria din Timișoara verifică situația câinilor comunitari adăpostiți în școli

Primăria din Timișoara verifică situația câinilor comunitari adăpostiți în școli

liceu diaconovici tietz Municipalitatea timişoreană a demarat o amplă acţiune de verificare a prezenţei câinilor comunitari adăpostiţi de unele persoane în incinta unor unităţi de învăţământ din oraş, pentru ca, la începutul anului şcolar, să nu existe situaţii care să pună în pericol integritatea copiilor.

‘În situaţii de urgenţă, neprevăzute, se va suplimenta cu încă un echipaj mobil numărul echipelor, pentru ridicarea câinilor fără stăpân sau periculoşi, din incinta sau din vecinătatea unităţilor de învăţământ’, a declarat miercuri viceprimarul Dan Diaconu.
Primăria a cerut ajutorul populaţiei să semnaleze cazurile din zonele în care funcţionează unităţi de învăţământ şi în care este necesară intervenţia cu echipaje de la Danyflor, societatea care se ocupă de managementul problemelor câinilor fără stăpân în municipiul Timişoara. AGERPRES

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

One comment

Lasă un răspuns