QuickMobile a adus în premiera un nou produs in Romania. De data aceasta este vorba despre telefonul Samsung Galaxy S4 Active, un dispozitiv mobil care se mândreşte ca fiind cel mai performant telefon rezistent la apă, fie că e vorba de câţiva stropi de ploaie sau o submersie totală.

             Românii știu deja ca la QuickMobile apar majoritatea produselor în premiera în România. Decizia de a realiza acest clip video vine natural.

Andrei Orha – Director de marketing QuickMobile

 

Procesorul grafic de ultimă generaţie îi permite utilizatorului să navigheze pe internet, să se joace cele mai noi jocuri pentru mobil şi sa vizioneze filme stocate pe dispozitiv ori direct de pe internet.

Samsung GALAXY S4 Active a fost lansat împreună cu un videoclip în care apare Unguru’ Bulan. Prin această intervenţie comică, se infăţişează caracteristicile acestui telefon ca fiind “waterproof, dustproof şi grajdproof”.

Filmuletul comic realizat de QuickMobile vine ca raspuns la lansarea oficiala a Samsung Galaxy S4 in Romania, care a ajuns in tara cu un elicopter pe o muzica din James Bond. Muzica de fundal a fost adaptata de asemenea, pentru a se potrivi cu decorul si idea comediei.

Cu ajutorul acestui dispozitiv se pot face poze de înaltă calitate, la rezoluţie mare, iar cu ajutorul camerei de 8 megapixeli, se pot face filmări şi poze în acelaşi timp. Capturile nu sunt niciodată şterse datorită stabilizatorului de imagine integrat.

Acest telefon este continuarea celebrului telefon Samsung Galaxy S4, care este probabil cel mai cunoscut telefon al momentului, si care a fost adus la QuickMobile inainte cu 2 saptamani de ‘lansarea oficiala’. A fost construit în special pentru tineri, pentru persoanele active sau cu spirit de aventură şi pentru cei ce merg la mare şi au nevoie de un dispozitiv mobil extrem de rezistent.

Pentru cei ce doresc să facă poze subacvatice, acest dispozitiv le permite să facă acest lucru.

Telefonul rezistă extrem de bine la apă şi praf. Construcţia sa perfect etanşă împiedică inserţiile de praf sau apă şi nu afectează funcţionarea acestuia. Astfel telefonul nu cade pradă scurtcircuitelor sau proastei funcţionări a butoanelor laterale.

Samsung Galaxy S4 Active este un telefon pentru cei cu spirit de aventură care nu se strică în condiţii de umiditate ridicată.

 

Despre QuickMobile

Informatii generale

QuickMobile este unul din liderii industriei de produse IT&C din Romania.
QuickMobile reprezinta cel mai eficient loc de a face cumparaturi, cuprinzand sortimentatia completa a marilor producatori de terminale mobile si alte produse IT&C. In plus, incepand cu anul 2010, QuickMobile este importator si distribuitor autorizat in Romania pentru un numar important de accesorii premium ca: Ferrari, Hello Kitty, Krusell, Mini Cooper, Momo Design, Celly, Muvit si multe altele.

Parfumurifemei.com

Leave a reply