www.hartapescar.ro, site-ul care a lansat in martie 2013 conceptul reteaua de localizare pentru pescari, organizeaza intre 12-13 octombrie concursul ” Boat Fishing Challenge „. Va fi prima competitie de  pescuit din barca , pe fluviu si aproape de Bucuresti.

                        Concurs Boat Fishing Challenge organizat de HartaPescar.roConcurs Boat Fishing Challenge organizat de HartaPescar.ro

 

Boat Fishing Challenge va fi o provocare pentru 15 echipaje de ambarcatiuni cu motor care se vor lansa pe Dunare, la Giurgiu. Echipajele de pescari vor pescui timp de 2 zile in locuri cu craci, curenti sau ape adanci.

Vor castiga aceia care vor reusi sa aduca in minciog cei mai mari pesti ascunsi in acele locuri salbatice. Detaliile pentru participanti sunt disponibile in pagina concursului.

Boat Fishing Challenge este prima competitie marca Harta Pescar. Potentialii parteneri sunt asteptati sa se alature evenimentului, iar pentru acestia, Harta Pescar a rezervat locuri speciale in reteaua de localizare si in concurs.

 

Despre HartaPescar

Harta Pescar este prima unealta care prinde pescarii pentru a le promova locurile si pasiunea spre urmatorul nivel.
Lansat in urma cu 5 luni, HartaPescar.ro are deja peste 37 000 de vizitatori unici si a urcat rapid pe locul 12 in topul site-urilor de pescuit din Romania (conform statisticilor trafic.ro).

Leave a reply