Istoria brandului  Quercetti  a inceput in Italia anilor ’50 cand Alessandro Quercetti a fondat fabrica de jucarii Quercetti & Co.

                        QuercettiQuercetti

 

Impulsionat de succesul rasunator pe care l-a avut cu Galoppa, un calut de jucarie motorizat care putea sa galopeze, creatorul sau a decis sa isi transforme pasiunea de a crea jucarii intr-o afacere de familie prospera care ii poarta numele.

Parintele familiei Quercetti s-a implicat pas cu pas in toate fazele de productie a jucariilor si astfel au aparut de-a lungul anilor jucarii viu colorate, de cea mai inalta calitate.

In prezent, copiii sunt atrasi de mozaicurile Fantacolor, lampa de veghe Illumino, creatiile Tecno sau jocurile cu roti dintate destinate noii generatii, Georello 3D Gear Tech.

Pentru toate aceste jocuri si jucarii educative, departamentul de creatie de la Quercetti a lucrat si continua sa colaboreze cu pedagogi, invatatori si experti in psihologia copilului, astfel incat parintii sa fie multumiti de banii investiti in dezvoltarea micilor oameni de stiinta pe termen lung.

De ce sa alegi jucariile Quercetti?

– Gama de jucarii educative Quercetii dezvolta functiile intelectuale si motorii ale fiecarui copil, prin stimularea ambelor emisfere cerebrale care guverneaza creierul – latura cognitiva, guvernata de emisfera cerebrala stanga si latura creativa, condusa de emisfera cerebrala dreapta.

– Jucariile Quercetii ii ajuta pe copii sa invete mereu lucruri noi si sa rezolve probleme, astfel incat ei sa se joace inteligent si sa fie stimulati in permenenta.

– Destinate micilor savanti, jucariile Quercetii dezvolta mobilitatea, asigurand ore indelungate de experimente si amuzament.

– Compania Quercetti furnizeaza produse sigure, netoxice, utilizand numai materiale certificate.

Si cel mai important este ca, o data familiarizati cu gama de jucarii Quercetii, copiii de toate varstele se dezvolta la potentialul lor maxim.

Astazi, familia Quercetii se afla la a doua generatie si duce mai departe afacerea initiata de Alessandro Quercetii in urma cu 60 de ani. Compania este apreciata pretutindeni in lume de parinti si copii deopotriva pentru ca respecta principiile originale care stau la baza oricarei jucarii: brandul italian fabrica jucarii pentru copii si se adreseaza, asa cum este normal, nevoilor firesti de dezvoltare a fiecarei categorii de varsta, nu doar a celor sub 12 ani, asa cum reiese din unele reclame.

Leave a reply