schelean+chiuariuIn exclusivitate pentru revista Tango – Marea Dragoste de septembrie, politicienii Valeria Schelean si Tudor Chiuariu si-au marturisit dragostea si planurile de viitor. Cei doi tineri si frumosi oameni politici sunt impreuna, in mod discret si elegant, de un an, iar peste cateva luni vor deveni parinti.

    Valeria Schelean este deputat PDL, Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei, este senator PNL. Intr-un amplu si onest interviu, Valeria Schelean a vorbit despre viata sa si despre intrarea sa in politica, despre dragoste, despre copii, despre primele sale actiuni politice.

Suntem doi oameni independenti, realizati profesional, care nu depindem  de politica, iar in politica nu depindem unul de celalalt

Tango – Marea Dragoste: Sunteti in doua partide diferite, unul la putere, altul in opozitie, puteti fi considerati Romeo si Julieta! Valeria Schelean: Doar in privinta frumusetii. Romeo si Julieta nu faceau politica, din cate imi amintesc (rade). Cred ca aceasta e doar o problema aparenta. Intr-adevar, suntem doi oameni politici cu optiuni, cariere si experiente politice diferite. Nu amestecam viata privata cu viata profesionala si lucrul acesta ne-a reusit pana acum. Suntem doi oameni independenti, realizati profesional, care nu depindem de politica, iar in politica nu depindem unul de celalalt.
Citeste interviul integral in revista Tango – Marea Dragoste de septembrie.
De miercuri, 4 septembrie 2013, revista Tango – Marea Dragoste se va gasi la toate punctele de distributie din tara noastra.

Comments

Leave a reply