Home / Banat / URMĂRITĂ INTERNAŢIONAL DE AUTORITĂŢILE SPANIOLE, DEPISTATĂ DE POLIŢIŞTII TIMIŞENI

URMĂRITĂ INTERNAŢIONAL DE AUTORITĂŢILE SPANIOLE, DEPISTATĂ DE POLIŢIŞTII TIMIŞENI

mascatO femeie din Timişoara, pe numele căreia autorităţile spaniole au emis un mandat european de arestare, a fost depistată de poliţiştii timişeni, în urma schimbului de date şi informaţii operative, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

La data de 30 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, în urma schimbului de date şi informaţii suplimentare, prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R. au depistat-o, pe raza municipiului Timişoara, pe B. Felicia, de 35 de ani, din municipiul Timişoara.

Femeia era urmărită internaţional, întrucât autorităţile judiciare din Spania au emis pe numele său un mandat european de arestare, fiind suspectată de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În fapt, femeia este suspectă că, la data de 6 septembrie 2011, aflându-se pe teritoriul Spaniei, ar fi deposedat, prin violenţă, o persoană de bani şi documente.

Aceasta a fost prezentată magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, pentru confirmarea mandatului european de arestare, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 5 zile.

Femeia a fost a fost încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Timiş, urmând a fi demarată procedura de predare autorităţilor spaniole.

Totodată, vă reamintim că, în cursul zilei de 28 august a.c., poliţiştii timişeni de investigaţii criminale l-au depistat pe N. Crăciun, urmărit internaţional de aceleaşi autorităţi judiciare, acesta fiind concubinul femeii depistate în cursul zilei de azi.

About admin

Check Also

Călin Cheregi este antrenorul interimar al Reşiţei. Cristian Bobar: „Sunt foarte multe propuneri de antrenori, sper să luăm decizia cea mai bună”

După despărţirea de Alexandru Pelici, conducerea clubului CSM Reşiţa a decis să meargă pe mâna …

Lasă un răspuns