1095088_591529344231504_84194236_n În data de 30.08.2013, ora 00.12,  lucrătorii Poliţiei Oraşului Oţelu-Roşu au fost sesizaţi prin Apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe raza comunei Băuţar a avut loc un grav accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane.

Bârsilă Marius, în vârstă de 21 ani, domiciliat în Băuţar, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 68, din direcţia Caransebeş – Haţeg, pe o porţiune de drum aflată în aliniament şi uşor în rampă, pe fondul consumului de băuturi alcoolice îl acroşează pe Maciovan Ovidiu Lucian, de 44 ani, din localitate, care se deplasa pe partea carosabilă pe o bicicletă în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului a rezultat decesul biciclistului.

Imediat după producerea evenimentului conducătorul auto B. Marius a părăsit locul accidentului, fiind depistat în municipiul Caransebeş, la volanul autoturismului, urmare a măsurilor întreprinse de poliţişti.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal din Caransebeş unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Faţă de Bârsilă Marius au fost întocmite acte premergătoare fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Comments

Leave a reply