Arhivă

” Importanta regionalizarii in dezvoltarea armonioasa a Romaniei ” dezbatuta la Caracal de tinerii social-democrati

CATALIN BOTEZATU - magazin oficialcaracalIn perioada  19-21 iulie 2013, la Teatrul Naţional  Caracal s-a desfasurat ” Scoala Regionala S-V Oltenia”, editia I. Alaturi de reprezentantii tinerilor social-democrati din judetele :  Gorj, Mehedinti, Dolj si Valcea la  Scoala Politica  au participat si reprezentanti din alte judete interesati de temele dezbatute iar intalnirea s-a dovedit a fi si un bun prilej pentru tinerii social-democrati  de  a socializa cu colegii din judetele vecine și de a se familiariza cu problematicile specifice muncii in administratia locala si centrala.

Principala tema a dezbaterilor a fost ” Importanta regionalizarii in dezvoltarea armonioasa a Romaniei ” de interes fiind si seminariile interactive : ” Politici parlamentare si administrative de stanga pentru conturarea Romaniei de maine ” , ” Cresterea si gestionarea comunitatilor on-line ”, ” Implica-te in viitorul tau. Vino in echipa. ”.

TSD Caras-Severin a fost reprezentat de presedintele Mihaela Popovici, care a remarcat modul minunat in care s-au organizat colegii din judetul Olt, actiunea avand invitati din conducerea centrala a PSD si TSD. Printre invitaţi s-au numărat: preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, prim-vicepreşedintele organizaţiei, Marius Oprescu, secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, deputaţii Emil Moţ, Alexandru Stănescu, Dan Ciocan, Florin Iordache , senatorul Darius Vâlcov, miniştrii secretari de stat Nicu Buică şi Daniel Botănoiu.

Lucrarile sedintei au fost conduse de d-na Secretar General TSD, Ioana Cazacu, care a facut o analiza serioasa , despre importanta regionalizarii si care a tinut sa  precizeze ca a venit timpul sa aratam Europei intregi ca Romania are tineri capabili, pregatiti si profesionisti.”  Ioana Cazacu a subliniat  cu aceasta ocazie ca : se va pune accentul pe o conducere colectiva, pe unitate si echilbru si ca isi doreste ca dupa Congresul TSD ce va avea loc in toamna acestui an, toti sa fie egali, indiferent de functia ocupata in partid. Munca in echipa va da tonul.

Presedintele TSD Caras-Severin, Mihala Popovici a mentionat ca unul dintre proiectele importante propuse de Secretarul General, Ioana Cazacu este ca dupa alegeri, noua conducere sa se afle intr-o permanenta legatura cu organizatiile judetene si sa existe un sistem de audiente online, care sa permita ca cel putin o data pe luna, noua conducere sa intre in contact cu judetele si cu fiecare membru sau simpatizant. Acestia sa poata sa le adreseze intrebari, dar in acelasi timp sa propuna si solutii,celor din conducere, pentru o cat mai buna organizare si eficientizare, la nivel central. Se doreste nu doar inventarierea problemelor, ci sa se vina cu solutii pentru acestea a specificat Secretarul General TSD, Ioana Cazacu. Aceasta a discutat cu fiecare organizatie, in parte, atat in mod oficial, cat si neoficial despre proiectul ” Investeste in viitor”  si a dorit sa afle situatia, fiecarei organizatii si ce dificultati intampina pentru implementarea lui.

TSD Caras-Severin munceste cu seriozitate, la aceste proiecte si mentine legatura, cu secretariatul general al TSD. Suntem puternici, insa dorim sa devenim si mai puternici si sa ne implicam in toate proiectele importante, de la nivel central. Aceasta pentru ca noi, tinerii social-democrati din Caras-Severin am inteles si am decis sa investim in viitor ! ” a declarat Mihaela Popovici, președinta TSD Caraș-Severin.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts