Home / Banat / ,,Reciclare Creativă,,

,,Reciclare Creativă,,

reciclarea_dozelor_de_bere_10 (1)Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin, în parteneriat cu Asociația Grupurilor Locale de Tineret, organizează în perioada 12-17 iulie, în Centrul de agrement Râul Alb, proiectul ,,Reciclare creativă,,.

Acest proiect are drept scop întărirea capacităţii de acţiune, în comunitate, a tinerilor care dezvoltă proiecte socio-culturale în județul Caraș Severin. La acţiune vor fi prezenţi participanţi din Reşiţa, dar şi din alte patru localităţi din judeţ (Anina, Biniș, Slatina Timiș, Caransebeș) .

Timp de 5 zile, coordonatorii taberei se vor focaliza pe formarea  deprinderilor tinerilor, de recuperare a deşeurilor şi ambalajelor reciclabile, cu scopul de a le transforma în obiecte de uz casnic sau decorative, valorificând astfel respectul acestora faţă de mediul înconjurător.

La finalul proiectului, tinerii participanți vor promova inovarea şi  creativitatea ,  prin realizarea unor evenimente în fiecare localitate participantă la proiect, în care personajele principale vor fi obiecte din materiale reciclabile, atât obiecte decorative cât şi o expoziție deschisă publicului, cu fotografii realizate în cadrul proiectului.

About admin

Check Also

S-a semnat contractul “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, a rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare din Reșița”

Contractul CS-CL-06 “Reabilitarea și extinderea conductelor de aducțiune, rețelelor de distribuție și rețelelor de canalizare …

Lasă un răspuns