DSC00031Circulaţia rutieră este blocată, încă de aseară, pe DN6, între localităţile Cornea şi Plugova, judeţul Caraş-Severin, după ce o cisternă încărcată cu gaz petrolier lichefiat s-a răsturnat pe şosea, fără ca vreo persoană să fie rănită.

Drumul Național 6 este în continuare închis, de aproape 24 de ore. Cisterna a foast avariată și din rezervor se scurge gaz. Potrivit poliției, la această oră e așteptată o altă cisternă, din Bulgaria, care să preia încărcătura periculoasă.

Cisterna, înmatriculată în Bulgaria, s-a răsturnat, ieri, în jurul orei 12.00, cel mai probabil, din cauza neadaptării vitezei la intrarea într-o curbă deosebit de periculoasă, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru. „Nu au fost victime, nici conducătorul auto nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, nici alți participanți la trafic. Nu au fost implicate alte autovehicule, însă este blocat DN6 până la ridicarea acestei cisterne”, a spus purtătorul de cuvânt. Zona din jurul cisternei, pe aproximativ 800 de metri, a fost evacuată, iar echipaje de poliție păzesc încărcătura.

Leave a reply