IMGA0039Potrivit observaţiilor făcute în teren de către echipajele de pompieri, cauza probabilă de producere a incendiului izbucnit, miercuri, 22 mai a.c., la cabina unui lift dintr-un bloc de locuinţe din Reşiţa este fumatul în locuri nepermise. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără la cabina liftului oprită între etajele al V-lea şi al VI-lea şi exista riscul de extindere a flăcărilor la apartamentele de pe palierele amintite. Din fericire, incendiul a fost lichidat înainte ca acesta să producă pagube la locuinţele oamenilor.

Tot ieri, la Caransebeş, a fost nevoie de intervenţia pompierilor militari pentru a stinge un incendiu izbucnit, de această dată, la centrala termică a unei societăţi comerciale, din cauza unui scurtcircuit electric. Şi în acest caz, focul a fost localizat şi stins înainte de a fi înregistrate pagube însemnate.

            În cursul zilei de miercuri, echipajele de pompieri ale Inspectorului pentru Situaţii de Urgenţă „SEMENIC” al Judeţului Caraş-Severin au fost solicitate să intervină pentru a asigura măsurile PSI la două accidente rutiere produse pe DN6, pe raza localităţii Domaşnea, respectiv în municipiul Reşiţa.

Leave a reply