rugaPrimăria Oţelu Roşu împreună cu Consiliul Local,  au pregătit un amplu program în acest an, cu ocazia sărbătoririi zilelor orașului sau ”ruga”,  cum este cunoscută de către localnici. Pentru prima dată în istoria orașului ruga a ținut două zile.

În prima zi cetăţenii au avut parte de multă muzică uşoară,  pe scena special amenajată în centrul oraşului urcând o serie de artişti.  La început, atmosfera a fost întreţinută de grupuri de elevi din Caraş-Severin care au prezentat mai multe dansuri de societate,  alături de care au urcat și artiști de renume. A fost prezentă și trupa de fete Like Chocolate, care a încântat publicul cu piesele lor.

Surpriza serii au fost însă Andreea Bălan și dansatoarele sale care au deschis show-ul  în  costume de carnaval, apoi au devenit cadâne și iepurași. Artista și-a încheiat spectacolul alături de dansatorul Petrișor, partenerul ei de la ”Dansez pentru tine”.

A doua zi scena a fost ocupată de artiști populari ai banatului care au încântat auzul celor prezenți la marea sărbătoare și i-au îndemnat, prin cântecele lor, la joc și voie bună.

„Nu-mi doresc altceva decât, lună de lună, an de an, să asist împreună cu cetăţenii la înflorirea oraşului nostru, sperând să avem cât mai multe evenimente de acest gen. De data aceasta sărbătorim două zile, ca să satisfacem, toate gusturile, în prima zi având muzică uşoară, iar în a doua zi muzică populară.  Sper că pentru prima dată la Oţelu Roşu cetăţenii au putut beneficia de o zi minunată, după foarte mulţi ani, şi am certitudinea că an de an vom creşte în a pune la dispoziţia cetăţenilor din ce în ce mai multe formaţii şi bucurii”, a declarat primarul Luca Mălăiescu.

 

 

 

Leave a reply