2678mPoliţiştii de frontieră timişeni au depistat azi noapte trei persoane de sex masculin  din Kosovo care intenţionau să intre ilegal în România, din Serbia.
În acest caz au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat. Azi noapte polițiștii de frontieră Jimbolia au observat, cu aparatura de vedere pe timp de noapte, un grup de trei persoane care nu-şi justifica prezenţa în zona din apropierea liniei de frontieră cu Serbia.
Imediat, s-a procedat la interceptarea persoanelor care nu aveau documente de identitate asupra lor şi nu vorbeau limba română, motiv pentru care, poliţiştii de frontieră le-au condus la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră în vederea clarificării situaţiei. S-a stabilit că bărbaţii depistaţi sunt cetăţeni din Kosovo, cu vârste cuprinse între 20 şi 35 de  ani. În cadrul primelor cercetări, cu toţii au declarat că intenţia lor este de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen şi au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză.
Pe numele celor în cauză au fost întocmite lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Comments

Leave a reply