lugojul-pedaleaza3Duminică 3 martie, “Lugojul Pedalează” din nou., de astă dată sub semnul Mărţişorului. Locul de adunare este, ca de obicei, platoul Casei de Cultură a Sindicatelor, unde bicicliștii se vor întâlnii la ora 14.30 fix, iar plecarea va avea loc în jurul orei 15.00.

 

Această tură e specială, cu atât mai mult cu cât bătrânii, de la Centrul de zi “Sf. Nicolae” din Lugoj au dorit să se implice în această campania. Cum pentru ei e mai greu să se urce pe biciclete, s-au organizat şi, cu multă muncă şi dragoste, au confecţionat câteva sute de mărţişoare pe care participanții le vor  împărţii cu această ocazie.

 

Şi dacă-i sărbătoare, sărbătoare să fie! Înainte de plecarea pe traseu, se organizează şi o tombolă. Cei mai norocoşi dintre posesorii numerelor de bicicletă, de la 1 la 750, vor putea să câştige premii constând în câteva componente pentru biciclete.

De la ora 15.00,  însoţiţi de Poliţia Locală, se pleacă pe traseul tradiţional: Casa de Cultură a Sindicatelor, Primărie, str. 20 Decembrie, str.Timişoarei până la OMV. Întoarcerea este pe str.1 Decembrie, Podul de Beton, str. Bucegi şi Cuza  Vodă, sens giratoriu şi str. Bălcescu.

La finalul turei, toţi participanţii sunt invitaţi să scrie un gând-dorinţă pe bannerul oficial al campaniei.

 

Campania “Lugojul Pedalează” este organizată de Clubul de Turism “Concordia” şi susţinută de Redeşteptarea şi Junior Camber Lugoj.

lugojul-pedaleaza1 DSC_0013 DSC_0014

 

 

 

Comments

Leave a reply