Home / Banat / Aquacaraș se adresează Consiliului Local Reșița

Aquacaraș se adresează Consiliului Local Reșița

aquacaras SC Aquacaras SA a înaintat o plângere Consiliului Local Reșița prin care cereau anularea deciziei de a majora redevențele impuse. Actul a fost respind de forumul de conducere local deoarece nu era în conformitate cu legea.

Consiliul Local Reșița a decis acum mai bine de o lună să mărească redevențele impuse celor de la SC Aquacaras SA. Furnizorul de servicii a atacat această decizie, dar cererea a fost respinsă de către reprezentanții municipalității. Edilul a ținut să adauge că această măsură a fost impusă de către Guvernul României, neavând alte alternative.

Sumele rezultate din mărirea redevențelor vor fi folosite pentru întreținerea patrimoniului. Din păcate, aceste fonduri nu pot fi redistribuite în vistieria municipalității, existând directive clare de a le folosi. Mihai Stepănescu s-a declarat oricum fericit că prin aceste demersuri vor exista posibilități de a moderniza sistemul de apă și canalizare.

 

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns