enelEnel Reșița a comunicat că datorită multiplelor reclamații și deranjamente zilnice, s-au făcut controale pentru depistarea branșărilor ilegale la rețeaua de electricitate din zona Mociur din Reșița.

Astfel că, în cursul zilei de ieri, a fost executatã o lucrare de reparaţii prin care a fost mutatã reţeaua de joasã tensiune din apropierea blocurilor, stopând astfel realizarea de noi instalaţii artizanale.

Enel atrage atenţia că branşamentele ilegale şi instalaţiile electrice improvizate, pe lângã faptul ca pun în pericol viaţa celor care le utilizeazã, pot fi oricând sursa unui incendiu de proporţii. Mai mult, astfel de branşamente perturbã buna funcţionare a reţelelor de distribuţie, determinã situaţii de supraconsum şi sunt, de multe ori, cauza unor întreruperi frecvente în alimentarea cu energie electricã, afectând astfel şi consumatorii branşati legal.

Enel mai precizează că se vor intensifica acțiunile de control pentru a preveni astfel de incidente şi pentru a depista situaţiile care pot pune în pericol buna funcţionare a reţelei de distribuţie şi a serviciilor aferente.

 

 

 

 

Comments

Leave a reply