[flowplayer src=’//stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2013/01/CS-REvelionul-politistilor.flv’ width=400]

 

DSCN9270

Sindicatul Polițiștilor din Banat a organizat și în acest an Revelionul polițiștilor. Asta pentru că, de cele mai multe ori, oamenii legii trebuie să  vegheze la siguranța publică la cumpăna dintre ani. Și cum tot o polițistă a fost responsabilă cu muzica, scântei au sărit din pantofii polițiștilor când s-au prins în horă.

Sute de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, pompieri sau agenți de poliție locală s-au petrecut aseară la Reșița, la un așa-zis Revelion al Polițiștilor.  Cum misiunea oamenilor legii de cele mai multe ori nu le permite acestora să fie alături de familiile lor în noaptea dintre ani, sindicatul le-a pregătit un Revelion, în cară să se petreacă alături de prieteni și familie

DSCN9304Polițiștii nu s-au lăsat rugați de două ori și, de cum a început muzica să cânte, au și ieșit la joc. Nu au stat pe scaune nici la melodiile de muzică ușoară, moment pe care l-au considerat oportun pentru a-și strânge soțiile în brațe. De întreaga organizare s-a ocupat Sindicatul Polițiștilor din Banat.

Și pentru ca totul să fie ca la carte interpreta de muzică populară a fost tot o polițistă: agenta principală Iasmina Marișescu, de la dispeceratul IPJ. Polițista ne-a mărturisit că „nu am făcut nici un fel de curs, pur și simplu cânt din plăcere și cu suflet“. Întâmplare sau nu Iasmina are și ea un prieten, cu care spue că urmează să se căsătorească, care este tot polițist.

Atmosfera a fost una de petrecere și voie bună iar la miezul nopții nu a lipsit tradiționalul „La mulți ani!“ și ciocnirea paharelor.

[flowplayer src=’//stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2013/01/CS-REvelionul-politistilor.2.flv’ width=400 splashend=show splash=’http://stiridinbanat.ro/wp-content/uploads/2013/01/stiridinbanat.jpg’ controlbar=show autoplay=true]

Leave a reply