boboteaza aghiasmaAu trecut sărbătorile de iarnă și cu toții am revenit la locurile de muncă și la viața noastră cu bune și rele. Unii dintre noi am rămas cu amintiri plăcute de la sărbători, dar și cu ceva kilograme în plus, lăsate de delicioasele sarmale, savuroasa friptură și pufosul cozonac.

Date fiind acestea, am stat de vorbă cu terapeutul Carol Biro, specializat în terapii complementare, căruia i-am cerut sfaturi despre metodele de slăbit pe care le aplică în cabinetul său.

Mare mi-a fost surprinderea când mi-a spus că prima metodă de a reduce centimetrii din corp este APA. Consumul zilnic de 2-3 litri de apa duce la scăderea în greutate. Însă, consumul de apă nu numai că ne ajută să scăpăm de kilogramele nedorite, dar ajută și în ameliorarea unor probleme de sănătate: detoxifiază intestinal gros și reduce considerabil riscul de cancer al acestuia, vindecă durerile de cap, afecțiuni ale rinichilor, îmbunătățește circulația și ajută, preciziză terapeutul, în unele cazuri de depresii și anxietate.

Dar mare atenție ce apă folosim!  Nu orice apă face bine, doar apa purificată prin diferite metode: filtre performante care ne ajută să purificăm chiar și apa de la robinet și să o putem consuma, filtrarea cu cărbune, ionizarea.

De cele mai multe ori și apa plată din comerț este dăunătoare.

Apa de cea mai bună calitate are următoarele proprietăți: este microbiologic pură, ionizată, oxigenată, alcalinizată, structurată. Apa trebuie testată.

Pentru o viață de calitate terapeutul Carol Biro mai recomandă  armonizarea și echilibrarea energiilor corpului printr-o atitudine optimistă și deschidere față de cei din jur. Sfatul terapeutului: să trăim intens și pozitiv momentul fără să amânăm clipele plăcute din viața noastră, întârziindu-le de  cele mai multe ori prin întâietatea pe care o acordăm dorințelor mărețe cu finalitate îndelungată, adică planurilor de viitor care nu ne permit să ne bucurăm de familie și de natură, ne deconectează de la prezent și ne îndârjesc să le concretizăm.

Comments

Leave a reply