Home / Banat / Ajutor pentru cei cu venituri mici

Ajutor pentru cei cu venituri mici

3alimente-UE.jpgIRENAPersoanele cu un venit mic, din Resita, vor beneficia de alimente din partea Uniunii Europene. Este vorba de Programul European de Ajutorare a persoanelor Defavorizate.

Primaria Municipiului Resita, prin Directia de Asistenta Sociala, continua distribuirea de alimente persoanelor cu un venit mic. Acestea provin din stocurile de interventie comunitara prin programul European de Ajutorare a persoanelor Defavorizate. Din categoria celor ce pot beneficia de acest ajutor, pe langa cei cu un venit mic, mai fac parte somerii, persoanele cu handicap grav si accentuat si persoanele neinstitutionalizate.

Aceasta este una din etapele programului de ajutorare venit din partea Uniunii Europene. Pe viitor, tot prin aceasta metoda, vor mai exista si alte transe de ajutorare a acestor persoane. Municipalitatea, prin Directia de Asistena Sociala are responsabilitatea de a pune in aplicare acest proiect la nivel local.

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

One comment

Lasă un răspuns