Arhivă

Vela: „PNL a devenit principala forță politică din Caraș Severin“

DelegPerm PNLIn ultimele zile ale anului 2012 a avut loc sedintaDelegatiei Permanente a PNL Caras Severin.
La sedinta prezidata de Marcel Vela – presedintele Filialei judetene si membru al Biroului Politic Central al PNL – au participat membrii Biroului Judetean, parlamentarii,consilierii judeteni, primarii si viceprimarii liberali din judet.
Marcel Vela a facut o analiza a rezultatelor obtinute in anul electoral 2012.
In urma alegerilor locale si parlamentare din 2012 PNL a devenit principala forta politica din Caras Severin.
Filiala PNL Caras Severin s-a situat peste media pe tara obtinuta de PNL.
Proiectul USL, demarat de Crin Antonescu si Victor Ponta si sustinut de liberalii din judet, si-a dovedit succesul si in Caras Severin, fiind prima constructie politica de dupa revolutie in care toti candidatii sunt alesi parlamentari.

Senatorul dr.Iosif Secasan si deputatul dr.Dan Laurentiu Tocut obtinand cele mai mari scoruri – peste 65% – au multumit colegilor pentru sprijinul din ultima campanie electorala.

Sorin Frunzaverde – vicepresedinte la nivel national al PNL si presedintele Consiliului Judetean – a facut o retrospectiva a anului politic 2012, aratand ca din Caras Severin a pornit miscarea care a dat o lovitura puternica “statului politienesc”, miscare care a dus la caderea guvernului si drept consecinta la victoria din alegerile locale si parlamentare.

1 comment
Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts