micnewsPe data de 20.12.2012 orele 14.43 Ofiterul de la Politia Orasului Mihailesti a fost sesizat prin sistemul national unic pentru apeluri de urgenta 112 de catre o persoana de sex femenin R.L in momentul acesta a fost agitata ca in satul Clejan din Judetul Giurgiu la locuinta sa fica acestea R.F sa electrocutat .

Politisti au ajuns la fata locului impreuna cu reprezentanti S.M.U.R.D au constatat ca minora R.F era intinsa pe patul din casa in stare de inconstienta reprezentanti SMURD au preluat minora si au dus-o la Spitalul de Urgenta Grigore Alexandrescu din Capitala .

Politisti a-u constatat ca instalatia din locuinta mamei R.L este confectionata artizanal era dezizolata la capete unde era agatate alte trei cabluri de alimentare unul care mergea la bec , televizor, si combina muzicala.

Posibil ca minora sa fi atins firele in timp ce minora R.F era nesupravegheata de mama R.L .

Minora a decedat pe data de 20.12.2012 ora 20:45 la Spitalul Grigore Alexandrescu a declarat pentru ziarul MicNews.ro Purtatorul de Cuvant al Spitalului Grigore Alexandrescu si Purtatorul de Cuvant al Inspectoratului de Politie Giurgiu.

Politisti Orasului Mihailesti efectueaza cercetari sub aspectul infractiuni de ucidere de inculpa fata de o persoana un minor in varsta de 15 ani S.G care a realizat instalatia electrica confectionata artizanal.

Autor: Mihai Caldararu

Leave a reply