Revelionul pensionarilor 28 dec 2012 (10)Peste 400 de pensionari s-au adunat în această seară să preîntâmpine Revelionul 2013, într-o atmosferă de petrecere și voie bună. Bucuroși că au rămas cu banii în buzunar, pentru că tot cheful i-a costat doar 10 lei, pensionarii au jucat, strigat și petrecut până către dimineață

An de an asociațiile de pensionari și Primăria Reșița organizează acest Revelion al pensionarilor, pe 28 decembrie, iar bătrâneii vin cu mult entuziasm și chef de distracție.

Revelionul pensionarilor 28 dec 2012 (7)Chiar dacă meniul a fost unul festiv, cu aperitiv cald, friptură la tavă și alte bunătăți, petrecăreții nu au prea stat la masă, ci au jucat de li s-au rupt pingelele.

Petrecerea a fost posibilă cu sprijinul Primăriei Reșița, care a subvenționat masa festivă și a asigurati formațiile de muzică populară și ușoară.

Și pentru că tot era Revelionul Pensionarilor, primarul a delegat cel mai tânăr consilier local să îi felicite pe pensionari și să le ureze tradiționalul La mulți ani!

Revelionul pensionarilor 28 dec 2012 (2)Deși la vârsta a treia cei 400 de petrecăreți nu au făcut deloc rabat de la distracție și voie bună, ringul de dans fiind luat cu asalt și plin ochi de bunicuți și bunicuțe care, pentru o clipă au uitat de griji și nepoți și și-au amintit de anii tinereții. Cât privește 2013, cu toții spun că, pe lângă sănătate și liniște în familie, așteaptă și o mărire de pensie.

Distracția și voia bună au fost coordonatele acestei petreceri, iar cei 400 de pensionari spun că s-au simțit ca la tinerețe și că se vor opri din joc și petrecut abia spre dimineață… asta dacă n-or petrece și acum…

Leave a reply