vlcsnap-2012-12-24-14h20m38s147Un şofer ce venea dinspre Oraviţa spre Reşiţa a oprit în Lupac, la semnele unui tânăr care îl ruga să-l ia la ocazie până la Reşiţa. În zona Dealului Ciorii tânărul a scos un cuţit şi l-a înjunghiat de mai bine de 20 de ori pe şoferul care, disperat, a sărit din maşină.

Tânărul a trecut la volan, a întors autoturismul şi a fugit spre Lupac. Poliţia a instituit filtre şi a reuşit să-l reţină pe tânăr. „

În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că la ieşirea din municipiul Reşiţa spre Oraviţa este o persoană rănită.

vlcsnap-2012-12-24-14h21m08s185Echipa deplasată la faţa locului, a constatat cu ocazia cercetărilor, că victima, un bărbat în vârstă de 48 ani, în timp ce se deplasa cu autovehiculul dinspre localitatea Lupac spre Reşiţa, a luat la ocazie un tânăr, iar după câţiva kilometri, pasagerul i-a aplicat conducătorului auto lovituri de cuţit în zona umărului şi feţei. Bărbatul a reuşit să oprească maşina şi să coboare, iar pasagerul s-a urcat la volan şi a plecat cu autoturismul înspre localitatea Lupac, autovehicul pe care l-a abandonat pe drumul dinspre localitatea Dognecea.

Au fost alarmate efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin şi s-au desfăşurat verificări şi investigaţii, reuşindu-se ca după aproximativ două ore să fie identificat principalul suspect, acesta fiind un tânăr în vârstă de 15 ani.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa pentru îngrijiri medicale, unde s-a constatat că este în afara oricărui pericol.

În prezent, poliţiştii, sub coordonarea procurorului, continuă investigaţiile pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentului şi pentru luarea măsurilor legale ce se impun“ precizează Inspectoratul  de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin într-un comunicat de presă.

Comments

Leave a reply