cadere stanci drum blocatDouă tronsoane din drumul naţional 57, între localităţile Coronini şi Moldova Veche, precum şi între localităţile Nicolinţ şi Oraviţa sunt în continuare închise din cauza viscolului.

De asemenea, pe două tronsoane din drumul judeţean 571C, între localităţile Ciclova Montană – Socolari – Potoc şi Petrilova şi între Naidăş – Zlatiţa – Câmpia şi Socol, nu se poate circula.

Viscolul, care antrenează zăpada, dunele de zăpadă formate pe carosabil, dar şi poleiul sunt cauzele care au dus la închiderea drumurilor, susţin reprezentanţi din cadrul Comandamentului de Iarnă Caraş-Severin.

Deşi se acţionează cu toate utilajele din dotare, din cauza vântului puternic zăpada se pune la loc şi îngreunează astfel efortul drumarilor.

Şoferii sunt îndrumaţi de reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere Caraş-Severin să folosească variante ocolitoare, acolo unde se poate acest lucru, sau sunt opriţi din drumul lor, până la remedierea situaţiei.

De asemenea, înainte de a pleca la drum şoferii trebuie să se informeze asupra stării şoselelor din Caraş-Severin care sunt deschise, dar pe care se circulă în condiţii de iarnă şi să aibă maşinile echipate corespunzător.

.

Leave a reply