Home / Banat / Valeria Schelean umple golul lăsat de Mona Muscă în politica din Caraş-Severin

Valeria Schelean umple golul lăsat de Mona Muscă în politica din Caraş-Severin

DSCN0007Valeria Schelean a candidat în Colegiul nr.5 pentru Camera Deputaţilor, din partea Alianţei România Dreaptă, şi joi, într- conferinţă de presă, a dorit să le mulţumească alegătorilor care s-au prezentat la vot.Cu acest prilej, deputata Valeria Schelean şi-a întărit promisiunea că nu va uita de electorat şi că va înfiinţa două cabinete parlamentare, unul la Bocşa şi unul la Oţelu-Roşu, unde se va întâlni cu oamenii din colegiu.

‘Voi fi alături de oamenii din Colegiul nr.5 şi voi încerca să rezolv problemele cu care se confruntă. De asemenea, îşi doresc să fac tot ceea ce am promis în campania electorală. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru votul de încredere pe care mi l-au dat, dar mai ales tinerilor, care au înţeles importanţa votului lor şi s-au prezentat la urne. A fost o campanie grea, dar noi am optat pentru o campanie curată şi cinstită’, a declarat Valeria Schelean, deputat ARD de Caraş-Severin.
Valeria Schelean, în vârstă de 31 de ani, este singura femeie, deputat, în judeţul Caraş-Severin, după aceste alegeri. La nivelul judeţului, doar Mona Muscă a mai fost aleasă într-o asemenea funcţie înaltă, reprezentând Caraş-Severinul, timp de opt ani, în Parlament, între 1996 şi 2004.

About admin

Check Also

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul Caraș-Severin activează îndomeniul serviciilor de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

SC Vasi Eco Perfect Clean DDD S.R.L, înființată în anul 2000, în localitatea Marga, județul …

4 comments

Lasă un răspuns