Home / Banat / Caraş-Severinul mai bogat cu doi deputaţi şi un senator UPDATE

Caraş-Severinul mai bogat cu doi deputaţi şi un senator UPDATE

Valeria Schelean, candidatul ARD pentru Colegiul V a anunţat oficial pe pagina de facebook că a primit un mandat în urma redistribuirilor. „Dragi prieteni, mi s-a comunicat, oficial, ca sunt parlamentarul vostru! Va multumesc din suflet pentru sustinere! Fara voi toti, nu as fi ajuns sa ma bucur de aceasta victorie. Va asigur ca voi fi un deputat asa cum meritati, voi fi permanent alaturi de voi si ma voi implica in rezolvarea problemelor voastre, asa cum am promis!“ spune Valeria Schelean.

Valentin Blănariu, candidatul PPDD pentru Colegul 1, celălalt nume dat câştigător spune că aşteaptă cu răbdare comunicarea rezultatelor de către Biroul Electoral Central. „Nu ştu sigur nimic. Aştept să mi se comunice oficial din partea BEJ“ a mai spus Blănariu.

UPDATE

Simion Purec, candidatul PPDD pentru colegiul 2 de senat a obţinut şi el la redistribuire un mandat de senator. Judecătorul Rustin Ciasc, preşedintele Biroului Electoral Judeţean Caraş-Severin a confirmat rezultatele redistribuirii şi faptul că cei doi deputaţi şi un senator se adaugă celor 7 parlamentari USL în Parlamentul României.

About admin

Check Also

FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița 25 – 26 septembrie 2021

Aflat la prima ediție, FAUR – Festivalul de Artă Urbană Reșița– implementează ideea regenerării urbane …

One comment

Lasă un răspuns