Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod galben) a caderilor abundente de zapada si a vantului puternic, inregistrate in ultimele 24 de ore in zona Banat, au fost afectate retelele electrice din raza de activitate a societatii Enel Distributie Banat.

Pe parcursul noptii trecute si a diminetii s-a intervenit operativ in zone unde accesul era posibil si echipele de interventii au putut remedia o parte din avarii.

Astfel, in data de 9 decembrie 2012, la ora 17:00, situaţia se prezenta astfel:
In judetul Timis a ramas nealimentata partial 1 linie de medie tensiune si 1 posturi de transformare, fiind afectata 1 localitate ( precum Crivina ).

In judetul Arad a ramas nealimentata partial 1 linie de medie tensiune si 1 post de transformare, fiind afectata 1 localitate ( Bancesti ).

In judetul Hunedoara au ramas nealimentate partial 3 linii de medie tensiune si 8 posturi de transformare sunt afectate, fiind intrerupta alimentarea cu energie electrica in 8 localitati (Deleni, Almaş Sălişte, Cerbia, Almăşel, Pogăneşti, Valea Godineşti,  Ohaba, , Micăneşti)
in judetul Caras Severin au fost alimentati toti consumatorii de la ora 13: 44.

Printre cauzele care au dus la producerea incidentelor, pe fondul fondul conditiilor meteo deosebite, se numara izolatori sparti, cordoane si conductoare rupte, tije retezate, copaci sau crengi cazute pe liniile electrice aeriene.

Toate echipele Enel Distributie Banat precum si ale contractorilor sunt mobilizate pentru restabilirea in cel mai scurt timp a alimentarii cu energie electrica a consumatorilor.

Leave a reply