Conştient de importanţa UCM Reşiţa pentru economia Reşiţei Ioan Sabo a ales să-şi încheie campania electorală la cea mai mare companie a judeţului Caraş-Severin. Doctor în economie şi economist de o viaţă, candidatul ARD pentru senat Ioan Sabo a ascultat cu atenţie doleanţele angajaţilor dar şi ale celor din conducere, în încercarea de a găsi soluţii şi comenzi pentru viabilitatea şi continuarea activităţii acestei importante companii.

„Este timpul să repornim inima Banatului Montan, să construim un nou început, cu oameni noi, cu alte viziuni, cu aspiraţii şi cu inimi mari, pe o cale nouă şi mai ales dreaptă“ a spus candidatul ARD pentru coelgiul 1 Senat, dr. Ioan Sabo.

Dorinţa angajaţilor a fost tocmai aceea de a se salva uzina de la faliment şi de a se găsi soluţii pentru creşterea salariilor, care stagnează de 5 ani.

Ioan Sabo s-a angajat că, dacă va ajunge în Senat, cu ajutorul lui Dumnezeu şi cu cunoştiinţele sale economice, va interveni pe lângă instituţiile statului pentru a identifica şi promova acele soluţii care să ducă la salvarea companiei UCM Reşiţa. „Am văzut azi o adevărată comoară, toate aceste utilaje care de decenii hrănesc mii de familii din Reşiţa. Ar fi mare păcat să pierdem această zestre uriaşă, cu care trecutul ne-a hărăzit. Sper însă cu un nou început, zestrea trecutului să se transforme în resursa viitorului“ a mai declarat Ioan Sabo.

Comments

Leave a reply