Profesorul universitar dr.ing.Tiberiu-Stefan Manescu, membru corespondent al ACADEMIEI DE STIINTE TEHNICE, desemnat de ARD la functia de Senator in Parlamentul Romaniei a participat duminica 18 noiembrie a.c.la SFINFIREA BISERICII NASTEREA MAICII DOMNULUI din Bocsa Vasiova, alaturi de colega Valeria Shelean candidata Aliantei Romania Dreapta la Camera Deputatilor. Alaturi de cei doi s-a aflat Pimarul orasului Bocsa, economist Gabriel Eugen Cismaneantu, vicepresedinte ARD.
Ceremonia a fost oficiata de PSS LUCIAN,  episcopul de Caransebes.
Dupa eveniment, Tiberiu Stefan Manescu a stat de vorba cu enoriasii despre viata lor curenta si ce ar trebui facut pentru ca nivelul de trai al populatiei din Bocsa sa fie mai bun. De asemenea, in cursul serii, Tiberiu Manescu si Valeria Schelean in compania primarului din Bocsa, ec. Gabriel-Eugen Cismaneantu au participat si la Maslul de Obște tinut la Biseria Adormirea Maicii Domnului din Bocsa Romana.

            Pe parcursul intregii zile Tiberiu Stefan Manescu a constatat cu satisfactie ca actualul consiliu municipal al orasului Bocsa condus cu pricepere de primarul Eugen Cismaneantu avand o serie de proiecte ca : modernizarea sistemului de aductiune al apei,reabilitarea strazilor cu pista pentru biciclisti, construirea unui spital nou și multe altele.

Comments

Leave a reply