S-a dat startul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Totusi, partidele nu au impanzit orasul cu afise si bannere cum era de asteptat.

Pana in 8 decembrie vom avea parte de campaniile diferitelor formatiuni ce se lupta pentru posturile de deputati si senatori. Desi campania a inceput astazi, acest lucru nu se simte in orasul nostru deoarece nici una din formatiuniile importante nu si-au pus bannere sau afise. Acalmia de astazi pare sa fie linistea de inaintea furtunii, pentru ca se anunta o batalie crancena pentru electorat. Dupa spusele reprezentantilor, acestia se vor folosi de elemente clasice pentru a convinge electorii, primand mesajul si programul de guvernare.

Favoritii acestor alegeri sunt cei de la Uniunea Social Liberala, avand peste 45 % in sondaje. Sunt urmati de Alianta Romania Dreapta, in care motorul este PDL-ul. Partidul Poporului Dan Diaconescu este plasat pe locul 3 in preferintele alegatorilor. Cele 3 entitati politice au o sarcina grea de a convinge un electorat dezamagit si dornic de rezultate imediate.

Leave a reply