Arhivă

Copil dispărut, ajutați la găsirea lui

Poliţiştii din Timiş efectuează verificări pentru depistarea unui minor dispărut de la domiciliu, la data de 31 octombrie a.c.

La data de 31 octombrie a.c.. poliţiştii Secţiei 4 Rurală Peciu Nou au fost sesizaţi cu privire la faptul că MUTRESCUL BOGDAN ALEXANDRU, în vârstă de 12 ani, din localitatea Ivanda, a plecat de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit.

Din verificări, a rezultat că minorul a mers şcoala din localitatea Giulvăz în ziua respectivă, iar la finalizarea cursurilor a plecat cu microbuzul spre casă.

Când a revenit acasă de la serviciu, mama copilului a găsit telefonul mobil şi ghiozdanul acestuia în locuinţă, dar el era de negăsit.

Semnalmente: înălţime 150, 40-50 kg, robust, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui şi nu prezintă semne particulare.

În momentul dispariţiei, minorul era îmbrăcat în pantaloni de trening, de culoare neagră cu două dungi albe pe lateral, geacă cu glugă neagră, la manşete cu doua dunguliţe roşii, posibil să poarte şi o veste de culoare galbenă, fiind încălţat cu pantofi sport albi, mărimea 39.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Timiş continuă cercetările pentru identificarea minorului şi predarea către părinţii săi. Persoanele care pot furniza informaţii utile sunt rugaţi să apeleze serviciul de urgenţă 112.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts