Arhivă

EXPRESSDEBANAT.RO: Restaurantul Valahia din Reșița s-a făcut scrum FOTO-VIDEO

Unul din localurile preferate de maneliştii din Reşiţa a ars complet noaptea trecută. Deocamdată nu se cunosc cauzele exacte ale incendiului.

Restaurantul situat pe Libertăţii din Reşiţa a ars în totalitate. Doar câteva lăzi cu bere şi suc au fost salvate de flăcări. Pompierii au fost anunţaţi de producerea incendiului cu puţin înainte de orele 5 ale dimineţii. A fost prea târziu, pentru că flăcările erau deja extinse în tot localul.

În Reşiţa au mai ars în urmă cu ceva ani câteva localuri, iar recent mai multe autoturisme, astfel că au început deja să circule speculaţiile cu privire la cauzele incendiului. Pompierii par să meargă pe varianta unui scurt-circuit, dar deocamdată nu e o variantă oficială. Geamurile termopan, înfoliate, ar fi făcut ca flăcările să nu fie văzute de nimeni. Incendiul ar fi fost observat doar în momentul în care s-a extins la acoperiş. De altfel Crețu, proprietarul localului, este un cunoscut membru al lumii interlope, fapt ce poate să ne ducă cu gândul la o răzbunare.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts