Arhivă

Motociclist accidentat la Bocșa

În după-amiaza zilei de 11 octrombrie 2012, în jurul orelor 16.50, pe str. Funicularului din Bocşa, a avut loc un accident rutier.

M. George Petru de 29 ani, în timp ce conducea un autoturism pe str. Carpaţi, ajunge la intersecţia cu str. Funicularului, nu respectă semnificaţia indicatorului „Cedează trecerea”, virează la stânga şi intră în coliziune cu o motocicletă condusă regulamentar de T. Dănuţ Sergiu de 19 ani, care a fost aruncat pe carosabil, fiind transportatla Spitalul JudeţeanReşiţa.

În urma cercetărilor efectuate s-a constat că conducătorul motocicletei nu poseda permis de conducere şi motocicleta nu era înmatriculată, urmând a se stabili provenienţa plăcuţei de înmatriculare ce se afla montată pe motocicletă.

În continuare se efectuează cercetări faţă de M. George Petru, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din cuplă şi faţă de T. Dănuţ Sergiu pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice al unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare, conducerea pe drumurile publice al unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts