Șoferul unui autoturism marca Ford a fost implicat într-un accident mortal, la numai 10 minute după ce fusese surprins de aparatul radar cu viteză de 65 km/h în localitatea Bozovici. Autoturismul Ford s-a ciocnit cu o Dacie la 4 Km de Bozovici spre Dalboșeț. Cei doi pasageri din autoturismul Dacia au murit pe loc. Aceștia se îndreptatu spre casă, în localitatea Șopotul Vechi. Alți trei pasageri, din autoturismul Ford, au fost răniți grav și sunt la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, doi dintre ei fiind chiar acum în sala de operație, cu mai multe fracturi.

Potrivit polițiștilor ajunși la fața locului, accidentul s-a petrecut la cel mult cinci kilometrii de comuna Bozovici într-un vârf de pantă. Cei doi bărbați care se aflau în Dacie aveau vârsta de 48 și respectiv 53 de ani și ambii și-au pierdut viața în urma impactului. În ceea ce privește Fordul implicat în accident, în el se aflau trei barbați cu vârste de 23, 39, și 53 de ani. Doi dintre ei sunt răniți și prezintă fracturi multiple. Au fost aduși pentru internare la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Al treilea, pasagerul de pe scaunul din dreapta față, este și el la spital, însă rănit ușor, fiind în stare să se țină pe propriile picioare.

Ironia soartei a fost că înainte cu nici cinci minute de producerea accidentului conducătorul mașinii Ford a fost sancționat pentru depășirea vitezei legale. „Este clar că unul dintre șoferi a depășit banda de mers. Polițiștii nu au stabilit încă cine este vinovat pentru producerea accidentului”, a declarat Dinu Nicorici, din cadrul biroului de presă al IPJ Caraș-Severin.

Leave a reply